Bell Schedule | Kimberly

First bell at 8:05
1ST Period 8:10 – 9:12
(62 min.)
3 min. passing
2nd Period 9:15– 10:12
(57 min.)
3 min. passing
3rd Period 10:15 – 11:12
(57 min.)
3 min. passing
Prime Time (7/8 ) 11:15 – 11:35 (20 min.)
Lunch ( 6th ) 11:12 – 11:42 (30 min.)
Lunch (7/8  ) 11:35 – 12:05 (30 min.)
Prime Time  (6th  ) 11:47 – 12:07 (20 min.)
4th Period 12:10 – 1:06
(56 min.)
3 min. passing
5th Period 1:09 – 2:05
(56 min.)
3 min. passing
6th  Period  2:08– 3:05
(57 min.)